Klar for campingsesongen!
modulservice_facebook modulservice_facebook modulservice_linkedin modulservice_pinterest

Klar for campingsesongen

 

Våren har kommet til Skien og vi drømmer om late sommerdager i naturlige omgivelser. Hva er vel bedre enn en campingtur i vårt vakre land?

 

Leie eller eie?

Har du tenkt på å prøve campingferie, men syns det er et for stort steg å investere i egen vogn? Ved å leie campingvogn en uke kan du prøve det ut før du forplikter deg til et eventuelt kjøp. I de fleste tilfeller står campingvogner ubrukt store deler av året. Vi tenker at dette er en uutnyttet ressurs som både eiere og andre kan få glede av. Share utleietjenester er en avdeling i Modulservice som formidler utleie av campingvogner og båter mellom privatpersoner. En slik type delingsøkonomi har fått et stort oppsving de siste årene, og er et miljøvennlig alternativ til ordinært forbruk.

 

Ferie på hjul

Med en campingvogn eller campingbil har du alt du trenger på hjul. Glem matchende grilldresser og andre fordommer du har mot campingferie! Her er fordelene mange: Du står fritt til å reise dit været er fint, eller oppdage ukjente perler i vårt eget land. Hva med å kjøre til Lofoten, og oppleve fantastisk spektakulær natur gjennom hele Norge på langs? Eller kanskje er drømmedestinasjonen bare en liten kjøretur unna? Telemark er et fylke som har mye å by på, både av sjø og fjell.

 

Besøk Share utleie for å finne en campingvogn til ditt sommereventyr. Men vær rask, de mest populære datoene blir raskt booket.

 

Skien, 31.03.2016

 

Modulservice AS, Alexander Kiellands gate 35, 3716 Skien | 458 63 389 | Org.nr 998 210 585

Copyright @ Modulservice AS 2018 All Rights Reserved